I dag er forældre dømt til at fejle

Vi er alle forskellige forældre, men samtidig kan vi på nogle områder sætte os selv lidt i nogle kategorier. Jeg synes ofte jeg ser bl.a. karrieremødre og i favn-forældre komme op og diskutere om hvad det eneste rigtige er at gøre når det handler om børn. 

Men alle ser næsten ud til at have en holdning til alt hvad der handler om børneopdragelse. 

Ammer du? så frarøver du barnets far at knytte bånd med babyen! Og helt ærligt, så bliver barnet så morafhængigt, at ingen nogensinde ville kunne passe barnet.
Giver du modermælkserstatning? Omg stakkels barn! Alle ved jo, at modermælk er det vigtigste for barnet! 

Arbejder du? Okay.. Så du vælger penge frem for dit barn?! 
Skal dit barn i institution? Ville du selv kunne klare otte timer hver dag med så højt tempo? Børn bliver stressede af det!
Vil du gå hjemme med dit barn? Ej det går ikke.. Barnet får ingen sociale kompetencer, de får sikkert også svært ved at snakke og kommer meget bagud udviklingsmæssigt!

Lægger du billeder op af dit barn på facebook/instagram? Du udstiller dit barn, og dit barn kan blive forlegen over det når hun bliver ældre
Lægger du ikke billeder op af dit barn på facebook/instagram? Betyder dit barn virkelig så lidt for dig, at du ikke vil vise dit barn frem til andre?

Bruger du strækvikle? Barnet bliver alt for afhængig af dig, det kommer ikke til at knytte sig til andre mennesker!
Bruger du ikke strækvikle? Ej men ved du ikke at barnet har brug for at være nær dig hele tiden, for at være tryg?

Ser dit barn på fjernsyn/ipad? Dit barn har kun brug for dig! Det kommer til at tage stor skade!
Ser dit barn ikke på fjernsyn/ipad? Dit barn kommer til at hænge efter, teknologi er meget vigtigt i samfundet i dag, de kan lige så godt lære det når de er små!

Får du dit barn passet? Man skal aldrig forlade sit barn, det er dig som barnet har brug for!
Får du ikke dit barn passet? Dit barn kommer aldrig til at kunne undvære dig, og vil altid hænge efter dig. 

Så kære dig som sætter der ude og føler du fejler pga. forskellige udtalelser fra andre, vær ligeglad, fordi uanset hvad vil du handle forkert i nogens øjne, så følg din mavefornemmelse. Du kender dit barn bedst!


Derudover håber jeg på, at vi forældre kan begynde at støtte hinanden i stedet for, og vise rummelighed! Der er ikke en fasitliste på hvordan man er en god forældre. Det der er rigtigt for dig og dit barn, er nødvendigvis ikke det rigtige for mig, men det kan samtidig være lige godt for min familie, som det er for din. 






Kommentarer

Populære opslag