Parforholdet og baby!

Jeg har læst, at mange går fra hinanden indenfor de første par år efter de har fået deres første barn, og egentlig har jeg hele tiden tænkt, hvordan det dog kan være så svært, at få parforholdet til at fungere, bare fordi man har fået et barn. Nu har vi selv fået lille C, og vi elsker hende så højt, og er så lykkelige for at have hende, men nu forstår jeg også hvorfor det kan være så slidsomt for forholdet at få et barn.

Når man bliver forældre, ændrer ens liv sig totalt, og det samme gør parforholdet. Barnet kommer nu i første række, og det er barnets behov der kommer først, og helt ærligt det kan godt slide på parforholdet, for med manglende søvn, amning, bleskift og hele tiden opmærksomhed på barnets behov, så har man ikke altid lige tid til hinanden, som man havde før. Hjemme hos os, har vi i løbet af de sidste par uger sovet på skift, så vi har ikke tilbragt særlig meget tid med hinanden. Mit råd er, at få det bedste ud af den tid I har sammen, selvom det bare er en halv time, eller en time, så gør noget hyggeligt sammen, og husk hinanden i hverdagen. Et kram, et kys og nogle kærlige ord gør sindsygt meget.

I dag gik vi en dejlig lang tur sammen, og hvor var det bare skønt, at bruge tiden med hinanden som familie, bare et par timer sammen er guld værd.





God søndag til alle


Kommentarer

Populære opslag